[DK] Iskaffe, 23-style

Watch the video

¥r man sÃ¥dan er fly­t­tet til Amager, sÃ¥ er det slut med espresso og minimælk og frappe-maskiner og luft­bobler og nænsomt blendet kreativ klassse-sirup med knust is fra kilde­vand. Nu stÃ¥r den pÃ¥ frysetørret kaffe, den tykkeste mælk man kan købe for penge og forhÃ¥ndenværende fly­dende sukker. Ingen kom­mentarer til smags­bal­ance og andet Bril­liant Cocktails-værk. Gam­meldags hÃ¥ndværk pÃ¥ udpint lam­i­nat — iskaffe, 2300-style. Fra køkkenbordet til din mave pÃ¥ under et minut.
Video , , , , , , , . URL.

5 Responses to [DK] Iskaffe, 23-style

  1. Claus says:

    Bru­talt — men er det ikke lidt fim­set med ahorn­sirup? Gam­mel­daws sirup hvis du vil være hard core!

    (musikken er go Amager)

  2. pollas says:

    Det er super­fim­set og helt fork­ert. Skulle naturligvis have været den klas­siske orange fra Danisco, men den var ikke at finde.…ak.

  3. jdreng says:

    Det er ogsÃ¥ lidt fes­ent med den cock­tail­shaker. Den skal da blandes i en tom Fer­net Branca-flaske. Og husk sÃ¥ marg­er­i­nen pÃ¥ brødet uden kerner.

  4. Well, du er da velkom­men til at komme forbi kon­toret (V50) og fÃ¥ en “rigtig” kop kaffe, hvis den her omtalte bryg ikke huer dig… ;-)

    Vi kan dog ikke lave iskaffe meget bedre end den du laver her.…

    Og sÃ¥ vil jeg til sidst anbe­fale at blande en lille smule kakaomælk i — det højner sma­gen en smule… ;-)

  5. René says:

    Godt du ikke er faldet for det der­sens øko-bras, vester­bro­hip­pierne ville have brugt som en und­skyld­ning for rigtig mælk.