
NÃ¥r man sÃ¥dan er flyttet til Amager, sÃ¥ er det slut med espresso og minimælk og frappe-maskiner og luftbobler og nænsomt blendet kreativ klassse-sirup med knust is fra kildevand. Nu stÃ¥r den pÃ¥ frysetørret kaffe, den tykkeste mælk man kan købe for penge og forhÃ¥ndenværende flydende sukker. Ingen kommentarer til smagsbalance og andet Brilliant Cocktails-værk. Gammeldags hÃ¥ndværk pÃ¥ udpint laminat — iskaffe, 2300-style. Fra køkkenbordet til din mave pÃ¥ under et minut.
Brutalt — men er det ikke lidt fimset med ahornsirup? Gammeldaws sirup hvis du vil være hard core!
(musikken er go Amager)
Det er superfimset og helt forkert. Skulle naturligvis have været den klassiske orange fra Danisco, men den var ikke at finde.…ak.
Det er også lidt fesent med den cocktailshaker. Den skal da blandes i en tom Fernet Branca-flaske. Og husk så margerinen på brødet uden kerner.
Well, du er da velkommen til at komme forbi kontoret (V50) og fÃ¥ en “rigtig” kop kaffe, hvis den her omtalte bryg ikke huer dig… ;-)
Vi kan dog ikke lave iskaffe meget bedre end den du laver her.…
Og sÃ¥ vil jeg til sidst anbefale at blande en lille smule kakaomælk i — det højner smagen en smule… ;-)
Godt du ikke er faldet for det dersens øko-bras, vesterbrohippierne ville have brugt som en undskyldning for rigtig mælk.